Bastun

Som medlem i Isterbergets Tomtägareförening har du möjlighet att hyra vår fina Bastu som finns vid Isterbadet. Nedan finner du lite bilder från bastun och bokningen hittar du i menyn eller i en länk längst ner på sidan, bokningen betalas direkt här på sidan med paypal eller med kort.

Comments 4

 1. Skäms på dig/er som senast använde bastun och överhuvudtaget inte städade efter dig!! Det var chips och grus över hela golvet, därtill 40 talet ölburkar och ölflaskor som låg innanför dörren i hink och spritt på golvet!!!
  Vi ska vara tacksamma över att vi har bastun och det ankommer på samtliga användare att städa efter sig! Det är väl inte så svårt att lämna bastun i det skick man själv vill att den ska vara i när man kommer??

 2. Bastun.
  Vi kommer inte att kunna använda bastun på vår bokade tid på nyårsafton 15-18 2018 så fritt fram om någon annan vill basta då. Gick inte att stryka tiden i bokningen.
  Vänliga hälsningar Tor och Lotta

 3. Bastun

  Vi badade bastu i fredags.
  Häftigt att kunna sitta i bastun och titta på vattnet utanför och båtar som passerar i mörkret!
  Det nya bastuaggregatet fungerar perfekt. Stort tack Lars-Ove på K4!

  Med städningen var det lite sämre. Vi får påminna oss själva att städa av bastun efteråt, och ta med hem sopor och burkar som vi tagit till bastun.

  Hälsningar,
  Björn Rilegård

 4. Hej

  Har bokat och betalt via pay Paul men inte fått någon kod
  20-22.00

  Hälsningar Hillevi

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.